Vi liker å se på oss selv som innovatører av det åpne kontorlandskap. Vårt fokus er å forbedre hvordan mennesker opplever sitt daglig innemiljø. Ved å introdusere materialer som ull i en ny kontekst og med et tiltrekkende design, vil vi gjøre arbeidsdagen, turen på restaurant, eller tiden hjemme i stua både litt triveligere og litt sunnere. Vårt mål er å gjøre dette på en innbydende måte ved bruk av bærekraftige materialer.

 

 

 

Akustikk

Ikke la støy knekke deg.

Våre produkter er designet for å levere gode lyddempende egenskaper og fungere som lydfeller. Ved å absorbere lydbølger vil de legge til rette for at oppmerksomheten og konsentrasjonen holdes skjerpet. 

Design

Demp lyden med stil.

Demping av lyd kan gjøres ved bruk av mange ulike produkter. Våre produkter kombinerer moderne design med topp funksjonalitet. Det er viktig at produktene gjør jobben, men du skal trives med dem i det daglige også.

Bærekraft

Bidra til en bedre verden.          

Materialene vi bruker i våre produkter skal være bærekraftige over tid og bidra til et bedre samfunn. Vi etterstreber å bruke naturlige, resirkulerte og overskuddsmaterialer fra ulike typer produksjon.