Skillevegg eller romdeler

FeltTile er en helt unik lydabsorbent, laget utelukkende av ren mongolsk ull. Det unike opphengsystemet gjør at FeltTile både kan brukes som romdeler og som en vegg absorbent, og de kan enkelt flyttes rundt i ønsket mønster.


 

Et Mongolsk naturprodukt

FeltTile er vårt første produkt, og markerer begynnelsen på Rom & Tonik. Ullen er kjøpt fra de mongolske nomadene, som holder sauer som de har gjort i hundrevis av år. Sauene beiter kun naturlig gress på de Mongolske steppene, noe som er ganske unikt i dagens industrialiserte verden. Motivasjonen bak FeltTile er å hjelpe de mongolske nomadene til å opprettholde sin tradisjonelle livsstil, og å bidra til å skape trygge arbeidsplasser. Samtidig er FeltTiles en meget god lydabsorbent med unik tekstur og særpreget uttrykk.

 

Opprinnelse

FeltTile produseres i sin helhet i Erdenet, Mongolia. Opphengssystemet er fra Sverige, og plastklipsene produseres i Norge.

 

Produktinformasjon

FeltTile består av 100% ull, og filtes på gamlemåten. Hver absorbent veier omlag 1,6 kg, som tilsvarer ull fra to voksne sauer! 

Dokumenter:    Akustisk test


Farger

Det er tre forskjellige standard versjoner av FeltTile tilgjengelig. En er lys grå, en er mørk grå og den siste er en kombinasjon av de to. De rolige naturlige tonene av grå passer godt til det aller meste av interiør, men om du ser etter en spesifikk farge så må du ikke være redd for å spørre, vi kan få den farget etter dine behov.

Colours.png

Fleksibel og lett montering

FeltTiles er lette å montere og flytte rundt på. De er suspendert fra taket i metalltråder og festet med Rom & Tonik pins.  Hver brikke er festet direkte til metalltråden, og du kan lage akkurat den sammensetningen som du selv ønsker.

Flexibility-kopi.png

Størrelser

Fire brikker vil gi en kvadratmeter, hver FeltTile er 52 cm x 52 cm. Tykkelsen er så mye som 4 cm for å oppnå en god akustisk demping.

Dimensions.png

 

Ønsker du mer informasjon?