Støydemping på vegg

BasicWall er en serie med norskproduserte lydabsorbenter i fem forskjellige størrelser som komplementerer hverandre. Dekk en hel vegg, eller design mindre installasjoner med ulike farger og størrelser. Mulighetene er mange, design og funksjonalitet går hånd i hånd.


 

Enkelt er ofte det beste

Noen ganger er man på jakt etter noe banebrytende som er sentrum for oppmerksomheten, og andre ganger vil man ha noe diskret og tidløst. BasicWall er en effektiv støyabsorbent som kan være kledd for enhver anledning! Støyabsorbenten er produsert på et vakkert sted som heter Stranda på vestkysten av Norge, av en lidenskapelig gjeng med store hjerter.

 

Opprinnelse

BasicWall er et norsk produkt som produseres på vestlandet utenfor Ålesund, et området med lange tradisjoner for møbelproduksjon. 

 

Produktinformasjon

BasicWall består av en treramme som er fyllt med trefiberull og trukket i ren ullfilt. Bakstoffet på absorbentene er laget av resirkulert bomull.  

Dokumenter:      Akustiske data


Designet kun for deg!

Å jobbe med filt har et hav av muligheter. Om du ser etter noe som virkelig er unikt så er dette tingen for deg. I BasicWall absorbenter kan man hente frem motiver i overflaten ved å skjære ut mønstere i ulike filtlag og montere dem over hverandre så de danner et bilde. Vi kan hjelpe deg realisere dine egne design, eller la oss designe noe kun for deg.


Farger

Basic Wall kan lages i en rekke forskjellig farger og tekstiler. Ta en titt på vår egen filt i 100% ren ull nedenfor. Dersom dette ikke passer og du ønsker flere farger tilbyr vi også tekstilen Blazer Light fra Camira. Skulle du ønske en spesiell farge eller tekstil som du ikke finner i utvalget ordner vi selvfølgelig også det, men ull vil alltid være vår anbefaling.

R&T filt - 100% ull

Blazer Light - 100% virgin wool


Størrelser

BasicWall kommer i fem forskjellige størrelser. Fra små kvadrater til store rektangler. Alle størrelsene går opp i hverandre slik de lett kan kombineres. Om våre standard størrelser ikke passer for deg, kan vi skreddersy noe for dine behov. Ta kontakt så kan vi hjelpe deg!


 

Trenger du mer informasjon?