Lyddempende taksirkler

Shape er absorbenter som er fleksible og enkle i bruk. De kan danne en fantastisk dekor i taket samtidig som de forbedrer klangen i rommet. Taket er ofte en av de viktigste flatene når det kommer til lyddemping da gulv og vegger ofte har begrensninger i tilgang av andre hensyn.

 
 

Shape takabsorbenter

- dempet lyd med flott dekor

Shape er flott og dekorativ absorbent laget for tak. Den er sirkulær og henges horisontalt fra taket. Den kan brukes til å skape mange flotte visuelle utttrykk ved å variere oppheng og farger. Den kan henges i klynger, spredd utover, henges i forskjellige høyder og de kan henges overlappende. Dette gir stor fleksibilitet og gir arkitekten mulighet til designe interiøret på en god måte med shape som et viktig element! Tak er en flate som ofte trenger utbedring i forhold til støy og klang og shape kan bidra til dette på en god og dekorativ måte!

 

Opprinnelse

Shape er et norsk produkt som produseres på vestlandet utenfor Ålesund, et området med lange tradisjoner for møbelproduksjon.  

 

Produktinformasjon

Shape består av en lyddempende kjerne trukket i tekstil. Trekket har glidelås for enkel utskiftning. 


Farger

Shape kan lages i en rekke forskjellig farger og tekstiler. Ta en titt på vår egen filt i 100% ren ull nedenfor. Dersom dette ikke passer og du ønsker en spesiell farge eller tekstil ordner vi selvfølgelig det, men ull vil alltid være vår anbefaling.

 Ulltekstil i tre helt naturlige nyanser av brun. De er helt enkelt laget ved å blande ull fra sauer med ulik farge.

Ulltekstil i tre helt naturlige nyanser av brun. De er helt enkelt laget ved å blande ull fra sauer med ulik farge.

R&T filt - 100% ull


Størrelser og priser

Shape kommer standard i størrelsen 80cm i diameter. Dersom dette ikke skulle passe dine behov, ta kontakt så finner vi en løsning som passer deg. Kontakt oss for tilbud basert på dine ønsker!

 

 

Ønsker du å bestille?