Lyddempende takabsorbenter

Trenger du en lydabsorbent som kan henges i taket? Kanskje du er på jakt etter noe som kan gjøre litt ut av seg og tilføre litt farge i sammen slengen? Da er absorbentene Shape perfekte for deg. De henges lett opp i vaiere med kun ett feste i taket per absorbent, og høyden kan justeres for hver enkelt. Slik kan plassere flere Shape absorbenter sammen og skape et visuelt samlingspunkt over et møtebord for eksempel.

 
 

Shape takabsorbenter

- dempet lyd med flott dekor

Taket er en av de viktigste flatene når det kommer til akustikken i rommet. Det er fordi det er så stort, og fordi det ofte er lite annet der rett og slett.

Dersom en ikke har akustisk himling er Shape et flott og dekorativt alternativ. Den runde formen gir et definert uttrykk og ved å variere på farger og høyde kan en skape flotte effekter. Den kan henges i klynger, spredd utover, henges i forskjellige høyder og de kan henges overlappende. Dette gir stor fleksibilitet og variasjonen i høyde er også et pluss med tanke på lyddempingen.

Shape gir arkitekter mulighet til definere ulike soner i rommet, og er lett å sette inn som et etter-tiltak dersom en opplever problemer med akustikken i et eksisterende lokale!

Tak er en flate som ofte trenger utbedring i forhold til støy og klang og shape kan bidra til dette på en god og dekorativ måte!

 

Opprinnelse

Shape produseres på vakkre vestlandet, et området med lange tradisjoner for møbelproduksjon.  

 

Produktinformasjon

Shape består av en lyddemper i polyester, trukket i en ren polyestertekstil. Dette gjør produktet lett å resirkulere og vårt mål er at den skal være laget av 100% resirkulerte fiber innen utgangen av 2019. Dette er en del av vårt ønske om å bidra til en bærekraftig utvikling i møbelbransjen.


Farger

Shape kan lages i en rekke forskjellig farger og tekstiler. Vi anbefaler tekstilen Lucia fra Camira som er 100% resirkulert. Tekstilen Lucia gjør at hele absorbenten kan resirkuleres i sin helhet og bidra til et bærekraftig produkt. Dersom dette ikke passer og du ønsker en spesiell farge eller tekstil ordner vi selvfølgelig også det.


Lucia fra Camira - 100% resirkulert tekstil

Enkel montering

Det er lett å montere Shape. Ett festepunkt i taket er alt som trengs per absorbent. Vaierfestet som følger med er justerbart, så en lett kan finne riktig høyde på hver absorbent når en henger dem opp.

Størrelser

Shape kommer standard i størrelsen 80cm i diameter. Dersom dette ikke skulle passe dine behov, ta kontakt så finner vi en løsning som passer deg. Kontakt oss for tilbud basert på dine ønsker!

 

 

Ønsker du å bestille?