Lyddempende skjermvegg

BasicScreen skjermvegg er et møbel som er viktig og nødvendig i det åpne kontorlandskap. Den har flott og rent design i kombinasjon med meget gode lyddempende egenskaper. Skjermveggen kan lages på mål og tilpasses perfekt til resten av interiøret i rommet.

 
 

Skjermvegg tilpasset dine behov

De fleste bruker i dag hev/senk bord på arbeidsplassen. Da har man flere alternativer til skjerming. Man kan montere en bordskjerm på hvert bord som da følger med bordet når dette heves eller senkes, eller man kan sette en gulvstående skillevegg mellom bordene som står i ro uavhengig av om man hever eller senker bordet. Mange finner dette mest hensiktsmessig både funksjonelt og estetisk. I slike tilfeller er skjermveggen BasicScreen perfekt. Vi leverer skjermene etter mål slik at de passer sammen med bord, skap og resten av interiøret i rommet.

 

Opprinnelse

BasicScreen er et Norsk produkt som produseres på vestlandet utenfor Ålesund, et området med lange tradisjoner for møbelproduksjon. 

 

Produktinformasjon

BasicScreen består av en treramme, fyllt med en lyddempende kjerne og trukket i en tekstil laget av 100% ren ull. Føttene er designet for enkel og fleksibel montering. 


Farger

BasicScreen kommer i Rom & Toniks egen ullfilt eller i ulltekstilen Blazer Light. Her finner du en oversikt over fargeutvalget. Dersom du ikke finner det du leter etter så ta gjerne kontakt. Vi samarbeider med alle de største tekstilleverandørene, og kan hjelpe deg med å finne den riktige tekstilen for deg.

R&T filt - 100% ull

 

Blazer Light - 100% virgin wool


Størrelser og priser

BasicScreen er en modulær skillevegg som produseres på ønsket mål. Vi produserer skilleveggen i bredder fra 80cm til 200cm og høyder fra 100cm til 180cm. Dersom du har andre behov eller ønskemål, ta kontakt med oss så er det gode muligheter for at vi klarer å ordne det også! Føttene til skjermveggen kan plasseres etter eget ønske og sikrer fleksibilitet i forhold til konfliktsituasjoner med andre føtter eller utstyr.

Kontakt oss for tilbud!

 

 

 

Ønsker du å bestille?