Støydempende bilde

PictureWall er en serie med lydabsorbenter som kombinerer et flott motiv med gode lyddempende egenskaper. Her kan du velge motivet selv og få et flott bilde på veggen som også bidrar til god akustikk i rommet!


 

Bilde og støydemping i ett

Mange velger å henge opp bilder fra fotograf eller bilder de har tatt selv på veggen. Dette kan være en flott måte å dekorere på. Mange har samtidig utfordringer med klang i sine private hjem. Hva er vel ikke bedre da en å kunne løse dette i et og samme produkt. Støyabsorbenten PictureWall har en støydempende kjerne og er trukket med en duk av strikket polyester som gir lyden mulighet til å trenge inn for å bli absorbert i kjernen. Duken er finmasket og oppleves som tett og jevn i overflaten. Støyabsorbenten produseres på et vakkert sted som heter Stranda på vestkysten av Norge.

 

Opprinnelse

PictureWall produseres i naturskjønne omgivelser på Stranda på Sunnmøre. Hos oss er det mangfold, hjerterom og arbeidsstolthet som gjelder.

 

Produktinformasjon

PictureWall er bygget opp på samme måte som Basic Wall og består av en treramme fylt med en støydempende kjerne. Rammen er trukket i en bildeduk av polyester. 

Dokumenter:      Akustiske data


Størrelser

PictureWall kommer i 2 forskjellige standard størrelser i tillegg til alle standardstørrelsene til lydabsorbenten Basic Wall. Om våre standard størrelser ikke passer for deg, kan vi skreddersy noe for dine behov. Ta gjerne kontakt med oss så kan vi hjelpe deg!

 

Standard størrelser (bxh):

120cm x 80cm

100cm x 70cm

 

Basic Wall trukket med bildeduk (bxh):

58cm x 58cm

58cm x 116cm

58cm x 174cm

116cm x 116cm

116cm x 174cm

 

 

Motiv

Bestill en lydabsorbent med eget bilde/motiv. Send oss ditt bilde og vi legger det på din absorbent. Det er viktig å tenke på at trykket på duken ikke blir bedre enn bilde som skal trykkes. Det er derfor viktig at bilde man ønsker å trykke er detaljert nok og skarpt for at trykket skal bli bra. Bildet bør være mer enn 100dpi for å få et godt resultat. Er du usikker på om bildet ditt har høy nok oppløsning? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!


 

Trenger du mer informasjon?