Støydemping restaurant

Tårnhuset Restaurant

Tårnhuset Restaurant

Rom & Tonik designer, produserer og selger lyddempende produkter og løsninger til bruk i kontor, møterom, caféer, restauranter, resepsjoner og landskap med akustiske utfordringer. Restauranter og cafeer er ofte spesielt utsatt da det er mange mennesker i et lokale som alle ønsker å ha en god sosial opplevelse. Dette stiller store krav til lokalene for at mange mennesker skal kunne snakke sammen på en komfortabel måte på samme tid. FeltRoll og FeltTile sørger for god akustikk samtidig som den bevarer et flott estetisk uttrykk i lokalet.

Bli bedre kjent med våre støydempere!

 

Teknologi møter design

Idéen om støydemping restaurant oppstod på da de to designerene skrev mastergrad ved NTNU i Trondheim. De oppdaget at ullen hadde flere uavdekkede egenskaper, og de ønsker nå å ta ull som teknisk tekstil inn i Norges kontorlandskaper. Gjennom et appellerende skandinavisk design og fokus på bærekraftighet og funksjonalitet, skal Rom & Tonik bli en seriøs aktør i kampen for et bedre arbeidsmiljø og støydemping restaurant. FeltTile har ekstrem gode støydempende egenskaper og etter akustisk testing seiler de opp som et av de absolutt beste og mest volumeffektive lydisolerende mattene på markedet.

100% Naturlig støydemping restaurant

Produktet FeltTile er støydemping restaurant av 100% tovet grov mongolsk ull. Brikkene bygges sammen til skillevegger eller veggabsorbenter med meget gode støydempende egenskaper. De lydisolerende mattene henger fra taket og er en innovativ måte å løse akustiske problemer gjennom bruk av et tradisjonelt naturmateriale med helt unike egenskaper. Ullen er ikke bare en god støydemper, men regulerer også fuktighet, er brannhemmende og meget allergikervennlig.

Fra Vigra til Mongolia

Selskapet er opprettet i Norges møbel- og interiørregion, Sunnmøre, nærmere bestemt på Vigra. Herifra brakte det norske selskapet Tova de to unge designerene i Rom & Tonik til Mongolia for prototyping og testproduksjon. Mulighetene her viste seg å være store, og all produksjon av støydemping restaurant foregår i dag i byen Erdenet, nordvest for hovedstaden i dette gamle imperiet.

Vil du bestille FeltTile støydemping restaurant, vil du ha et uforpliktende møte eller vil du bare høre mer?