Støydempe kontor

Støydemping med FeltITle

Støydemping med FeltITle

Støydemping på kontor, møterom og åpne landskap er undervurdert og ofte er støynivået på en arbeidsplass langt fra optimalt for å oppnå god produktivitet. Undersøkelser viser at nær halvparten av arbeidstakere opplever sjenerende støy på arbeidsplassen. Det er veldig uheldig og særlig da det er enkelt å gjøre noe med. Ved bruk av støydempende lydabsorbenter kan man enkelt forbedre arbeidsdagen til sine ansatte! 

 

 

Teknologi møter design

Idéen om støydempe kontor oppstod på da de to designerene skrev mastergrad ved NTNU i Trondheim. De oppdaget at ullen hadde flere uavdekkede egenskaper, og de ønsker nå å ta ull som teknisk tekstil inn i Norges kontorlandskaper. Gjennom et appellerende skandinavisk design og fokus på bærekraftighet og funksjonalitet, skal Rom & Tonik bli en seriøs aktør i kampen for et bedre arbeidsmiljø og støydempe kontor. FeltTile har ekstrem gode støydempende egenskaper og etter akustisk testing seiler de opp som et av de absolutt beste og mest volumeffektive lydisolerende mattene på markedet.

100% Naturlig støydempe kontor

Produktet FeltTile er støydempe kontor av 100% tovet grov mongolsk ull. Brikkene bygges sammen til skillevegger eller veggabsorbenter med meget gode støydempende egenskaper. De lydisolerende mattene henger fra taket og er en innovativ måte å løse akustiske problemer gjennom bruk av et tradisjonelt naturmateriale med helt unike egenskaper. Ullen er ikke bare en god støydemper, men regulerer også fuktighet, er brannhemmende og meget allergikervennlig.

Fra Vigra til Mongolia

Selskapet er opprettet i Norges møbel- og interiørregion, Sunnmøre, nærmere bestemt på Vigra. Herifra brakte det norske selskapet Tova de to unge designerene i Rom & Tonik til Mongolia for prototyping og testproduksjon. Mulighetene her viste seg å være store, og all produksjon av støydempe kontor foregår i dag i byen Erdenet, nordvest for hovedstaden i dette gamle imperiet.

Vil du bestille FeltTile støydempe kontor, vil du ha et uforpliktende møte eller vil du bare høre mer?

 Mats Herding SolbergComment