Støyabsorbent

FeltTile støyabsorbent

FeltTile støyabsorbent

FeltTile er en støyabsorbent som er veldig fleksibel da den henges fra tak. Man kan bruke den langs vegg, midt i rommet, eller for å delvis dekke en glassvegg. FeltTile, støyabsorbent av 100% ull til bruk i kontor, møterom, caféer, restauranter, resepsjoner og landskap med akustiske utfordringer. FeltTile er en modulær, fleksibel støydemper med ekstremt god effekt.

 

 

Teknologi møter design

Idéen om støyabsorbent oppstod på da de to designerene skrev mastergrad ved NTNU i Trondheim. De oppdaget at ullen hadde flere uavdekkede egenskaper, og de ønsker nå å ta ull som teknisk tekstil inn i Norges kontorlandskaper. Gjennom et appellerende skandinavisk design og fokus på bærekraftighet og funksjonalitet, skal Rom & Tonik bli en seriøs aktør i kampen for et bedre arbeidsmiljø og akustisk. FeltTile har ekstrem gode støydempende egenskaper og etter akustisk testing seiler de opp som et av de absolutt beste og mest volumeffektive lydisolerende mattene på markedet.

100% Naturlig støyabsorbent

Produktet FeltTile er støyabsorbent av 100% tovet grov mongolsk ull. Brikkene bygges sammen til skillevegger eller veggabsorbenter med meget gode støydempende egenskaper. De lydisolerende mattene henger fra taket og er en innovativ måte å løse støyabsorbentproblemer gjennom bruk av et tradisjonelt naturmateriale med helt unike egenskaper. Ullen er ikke bare en god støydemper, men regulerer også fuktighet, er brannhemmende og meget allergikervennlig.

Fra Vigra til Mongolia

Selskapet er opprettet i Norges møbel- og interiørregion, Sunnmøre, nærmere bestemt på Vigra. Herifra brakte det norske selskapet Tova de to unge designerene i Rom & Tonik til Mongolia for prototyping og testproduksjon. Mulighetene her viste seg å være store, og all produksjon av støyabsorbent foregår i dag i byen Erdenet, nordvest for hovedstaden i dette gamle imperiet.

Vil du bestille FeltTile støyabsorbent, vil du ha et uforpliktende møte eller vil du bare høre mer?

Mats Herding SolbergComment