De minste trenger arbeidsro like mye som oss voksne!

Vegger av gips, store vinduer, høyt og skrått tak.

Høres det deilig ut! Mye lys og mye luft.

Men også tre sikre tegnMYE lyd!

Alle disse ordene var brukt for å beskrive rommet til en barnehage som tok kontakt med oss for en stund siden. Da rev det litt i sjela mi. Selv har jeg to barn i barnehagealder, og jeg setter så utrolig stor pris på alle som jobber der og spiller en slik viktig rolle for mine barns start i livet. Jeg husker godt en sommerdag når min eldste sønn var omtrent 2 år. Etter en full dag med lek og utfordringer var han HELT utslitt. Så sliten at han sovnet rett på gulvet mens han og faren lekte.

Det er mange inntrykk som skal bearbeides i et lite hode etter en dag i barnehagen. Og jeg vet at dersom rommet har mye klang betyr det også mye støy, og det legger en ekstra byrde både på barn og voksne.


Det er så viktig at barna våre får være i rom med god lyd. Og jeg jeg er så taknemlig for å kunne bidra med innspill til hvordan nettopp denne barnehagen kunne få et godt lydmiljø. Og så tikket  denne tilbakemeldingen inn på e-post etter at BasicWall absorbentene var på plass:

“Vi har fått montert lydabsorbentene. Effekten er fantastisk. Det ble et helt annet rom å være i. Vi er kjempefornøyd 😊”

Mye bedre blir det ikke :) Jeg er så glad for at Prestelva barnehage tok dette på alvor og ba om hjelp. Det føles så bra å få gi noe tilbake til de som gir av seg selv hver dag, for at barna våre skal ha det bra. Tusen takk! Dere vet hvem dere er ;)

 
20190402_094551.jpg