NOVEMBER?!

Tuller du, er vi snart i midten av november?

Det er en klisje, jeg vet, men så fort tiden går! Snart er vi ferdige med nok ett år!

Men før det venter festsesongen! Tid for julebord, juletrefest, julesanger og familieselskap. Hjemme hos oss skal vi til og med arrangere vårt første barneselskap for fireåringen! Jeg kjenner at det begynner å koke litt i hodet bare av tanken. Stas blir det jo, men som småbarnsmor og festarrangør vet jeg at det kommer til å ta på.

Instagram.png

Desember og Januar er også den tiden på året da jeg får flest kommentarer fra venner og kjente om steder hvor det må gjøres noe med akustikken. For å si det sånn, denne har jeg hørt mange ganger:

“Åh, vi var på julebord i år, og det var så dårlig akustikk der at det ikke gikk ann å prate sammen! Jeg hørte ikke hva de på andre siden av bordet sa en gang! De må du ta kontakt med Birgitte!”

Eller:

“Uff, vi skal i juleselskap hos tante og onkel på lørdag. De har bygd seg nytt hus, og det er kjempefint altså, men det er så utrolig slitsom lyd der, særlig når hele storfamilien er samlet med unger og det hele. Stakkars mormor får ikke med seg noe av det som blir sagt, så jeg må sitte å forklare henne alt hele tiden! Oh joy…”


Ok, den siste der var fra meg, men jeg tviler på at jeg er alene om å kjenne på det. Tenkte du noe slikt i fjor? Fikk dere mange kommentarer på at det er mye klang hjemme hos dere, eller i festlokalet deres? Kanskje du tenkte, “vi får gjøre noe med det til neste år”.

Well guess what. NÅ KOMMER NESTE ÅR!

Og vet du, det er fortsatt tid til å gjøre noe med det, før det braker løs.

Har du lyst til å ha festlokalet som skiller seg ut? Hvor det er en behagelig atmosfære og folk kan prate med hverandre, selv når det er tjåka fullt? Da synes jeg du skal benytte sjansen og gjøre noe med det?

Vet du ikke hvor du skal begynne? Eller hva du trenger?

Ta det mer ro, det er det vi er her for å hjelpe deg med. Ta noen raske bilder av rommet du vil fikse, noter noen ca mål og send meg alt på e-post. Mer trenger jeg ikke. Det klarer du å få tid til!

Så skal jeg ta en kikk på det og gi deg noen gode råd. Det koster ingen ting å spørre ;)

Kanskje skal det mindre til en du tror.

Hvis du har lyst til å se litt nærmere på produktene våre først, så kan du starte her: Produkter

Og har du dårlig tid, og helst vil at vi bare skal foreslå det vi mener passer best, ja da er det bare til å sende en e-post rett til meg!


Lykke til med festsesongen alle sammen! Kanskje vi kan hjelpe dere så den blir litt fredligere i år enn i fjor.

Vennlig hilsen Birgitte