De sosiale møteplassene - hva gjør dem gode?

Du møter gode venner på cafe, du tar med deg din bedre halvdel på restaurant eller du møter gode kollegar til lunsj i kantinen. Fellesnevneren er en sosial anledning hvor du får en pause hvor du har en god anledning til å snakke med andre mennesker. De gode samtalene blir ofte til i disse settingene, hvis ikke bråk og støy ødelegger da!

Hvem har vel ikke vært i disse situasjonene, med et perfekt utgangspunkt for en minnerik opplevelse og gode samtaler, men som blir ødelagt av dårlig akustikk.

“Det er umulig å høre hva personen på andre siden av bordet sier!”

Samtalen rundt bordet er krevende å følge og ofte kan det være krevende å høre selv hva personen overfor deg på andre siden av bordet sier. I stedet for en avslappende stund sammen med gode venner ender du opp med en frustrerende, slitsom og krevende sammenkomst.

Denne settingen er slett ikke unik og jeg kan tenke meg at du kjenner deg godt igjen i deler eller hele situasjonsbeskrivelsen. Etter en sånn opplevelse tenker du fort at neste gang skal vi i alle fall ikke gå dit!

Istedet for gode minner fra gode opplevelser

sitter du igjen med irriterende minner

av mye støy!

Heldigvis er det mulig å gjøre noe med det! Relativt enkle tiltak kan gjøre underverker for et rom, en kantine, eller en restaurant.

Målet er å lage gode møteplasser, gode sosiale rom hvor opplevelser kan deles!

Arkitekt Per Halle i Arkitektene AS har tatt akustikken på alvor og laget en flott kantineløsning som både er innbydende, flott visuelt, og funksjonelt god. Ved hjelp av gode veggabsorbenter har han designet et lydmiljø som innbyr til gode samtaler og gode opplevelser. Sjekk ut den flotte løsningen med de flotte absorbentene fra serien Basic Wall (Rom & Tonik) i skreddersøm.

Har du lyst på lokaler som skiller seg ut? Et sted med en behagelig atmosfære hvor folk kan prate med hverandre, selv når det er fullt hus? Da synes jeg du skal benytte anledningen og gjøre noe med det?

Vet du ikke hvor du skal begynne? Eller hva du trenger?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg igang!


Vennlig hilsen Birgitte


Fyll inn et kontaktskjema her:

eller bare send en e-post rett til meg: birgitte@rom-tonik.no
Looks GoodJo AngellComment