Elegant lyddemping hjemme i privat leilighet!

Trenger du å gjøre noe med akustikken hjemme, men er redd for at det ikke skal bli fint? Da må du ta en titt på hva Odd Arne har gjort i leiligheten sin i Waldemars Hage!

I denne moderne leiligheten med åpen kjøkkenløsning, stor takhøyde og store rene flater i harde materialer var romklang en utfordring. Det var ønske om å gjøre noe for redusere klangen og gjøre det mer behagelig å være i stua og på kjøkkenet. Samtidig var det viktig at lyddempingen tok seg bra ut og stod i stil med resten av leiligheten.

Odd Arne har designet en leilighet med eksklusive detaljer og høy kvalitet hele veien. For å gi leiligheten bedre romklang og økt særpreg valgte han å benyttet vår flotte ullfilt FeltRoll i stuen. Dette ga et lunt og moderne uttrykk samtidig som det gjorde underverker med lydbildet i leiligheten.

Som han selv sier:

“Filtveggen fra Rom&Tonik som ble montert har gitt rommet med stor takhøyde varme og ro, både visuelt og akustisk.”

Odd Arne Sandhåland, Waldemars Hage

Prosjektet er løst på en utrolig elegant måte og her er FeltRoll virkelig i sitt rette element! Filten gir både et behagelig lydbilde, og tilfører varme og tekstur til et moderne interiør, akkurat slik det er tenkt. Ved å dekke hele flater beholder man et minimalistisk og moderne uttrykk, og ved å plassere filten i et hjørne får man ekstra god lyddempende effekt, da lyden ofte samler seg her.

Du kan lese mere om produktet FeltRoll på:

Sound GoodJo AngellComment