Fritthengende akustikkpanel som bordskjerm!

FeltTile er et akustikkpanel laget i 100% ren naturlig ull som settes sammen i et modulært system. Det er et system som monteres fritthengende fra tak som gjør det meget fleksibelt i forhold til oppheng og bruksområder. FeltTile er et godt alternativ til klassiske skjermvegger og kan faktisk brukes som bordskjerm. Idag benytter de fleste hev/senk bord, og en skillevegg hengende mellom to bord, vil holde seg i ro uavhengig av heving og senking av bordene.

FeltTile er et fleksibelt og modulært system som setter akustikken i fokus igjennom et flott design laget av bærekraftige materialer!

Akustikk - Design - Bærekraft

Ved bruk av FeltTIle kan man velge å ha en helt tett “skjermvegg” eller man kan ha noen åpne felter for å ha mer åpenhet mellom kontorplassene. Her kan man konfigurere løsningen helt etter eget ønske, og skulle man endre oppfatning er det enkelt å endre konfigurasjon eller supplere med flere paneler i løsningen.


Jo AngellComment