Besøk oss under Designer Saturday Oslo!

Rom & Tonik ønsker å invitere deg til å besøke oss på selveste SALT Arena, stoppested12, som også er lokasjonen for årets åpningsarrangement. Vi er stolte av å stå her sammen med  Muuto , Kaza Concrete, Moroso, Mutina Ceramica, Røros Produkter og Gudbrandsdalens Uldvarefabrikk! 

SALT er et nomadisk kunstprosjekt og er en opplevelse i seg selv. I prosjektets ånd vil det bli servert sveler og nydelig kaffe fra Jacu. Jacu er blant annet kåret til Europas mest innovative kaffebrenneri! Kun det beste er godt nok for kaffeglade nordmenn. 

Dette blir en fest! Vi feirer at Designers Saturday fyller 30 år, og vi feirer våre egne 5! Det har vært litt av en reise fra å lansere både Rom & Tonik og vårt første produkt FeltTile under etablererutstillingen i 2013, til å stå i slikt et fint selskap til helgen. 

Vi gleder oss, og håper du vil ta turen innom! 

Mer innformasjon om Stoppested 12               

Registrer deg her