Gikk du glipp av Salt på DesignersSaturday?

20170908_171232.jpg

Designers Saturday Oslo! Wow, så gøy!

Vi har omsider begynt å lande etter en utrolig kul helg på SaltArena! Mer enn tusen mennesker trosset regnet og tok turen innom oss på Langkaia. Oliver fra Jacu brygget kontinuerlig kaffe i verdensklasse til skuelystne gjester, og Anette fra Fagflis sørget for bobler i glassene utover ettermiddagen. For de av dere som liker å mimre litt, eller gikk glipp av det hele har vi samlet noen av høydepunktene her.

For første gang viste vi frem vår nye lyddemper med fotolerret, PictureWall ! Her vist i størrelsen 116 cm x 58 cm, som passer helt perfekt til Muutos hylleserie Compile . Vi er ikke overrasket over at mange vil ha et slikt bilde hjemme. 

For første gang viste vi frem vår nye lyddemper med fotolerret, PictureWall! Her vist i størrelsen 116 cm x 58 cm, som passer helt perfekt til Muutos hylleserie Compile. Vi er ikke overrasket over at mange vil ha et slikt bilde hjemme. 

FeltScreen får vist seg frem i harmonerende tekstiler fra Gudbrandsdalen Uldvarefabrikk , sammen med Outline Sofa fra Muuto, designet av ingen ringere enn Andersen & Voll .

FeltScreen får vist seg frem i harmonerende tekstiler fra Gudbrandsdalen Uldvarefabrikk, sammen med Outline Sofa fra Muuto, designet av ingen ringere enn Andersen & Voll.

De lyddempende elementene BasicWall , trukket i tekstilen Amdal fra Gudbrandsdalen uldvarefabrikk, danner et nydelig bakteppe for møtebordet og de plommefargede stolene fra Muuto. Vasen Elevated Vase setter prikken over I-en. 

De lyddempende elementene BasicWall, trukket i tekstilen Amdal fra Gudbrandsdalen uldvarefabrikk, danner et nydelig bakteppe for møtebordet og de plommefargede stolene fra Muuto. Vasen Elevated Vase setter prikken over I-en. 

Litt branding må også til.

Litt branding må også til.

Og skikkelig kaffeservering.

Og skikkelig kaffeservering.

Jacu har faktisk fått merket for god design også. 

Jacu har faktisk fått merket for god design også. 

Slik kan det altså se ut på kontoret! Igjen er BasicWall med på å løfte frem de flotte møblene, sammen med de nydelige flisene fra FagFlis. FeltScreen liker også å vise seg frem, her i tekstilen Jostedal Midnight Blue, fra gudbrandsdalen Uldvarefabrikk. 

Slik kan det altså se ut på kontoret! Igjen er BasicWall med på å løfte frem de flotte møblene, sammen med de nydelige flisene fra FagFlis. FeltScreen liker også å vise seg frem, her i tekstilen Jostedal Midnight Blue, fra gudbrandsdalen Uldvarefabrikk. 

Det er alltid morsomt å se hvordan FeltTile glir inn i ulike miljøer. Her vist sammen med hyllen Compile fra Muuto. 

Det er alltid morsomt å se hvordan FeltTile glir inn i ulike miljøer. Her vist sammen med hyllen Compile fra Muuto. 

Vi takker Fagflis, Røros Produkter, Gudbrandsdalen Uldvarefabrikk, Muuto og Moroso for sammarbeidet, og gleder oss allerede til DesignersSaturday 2019!

 

Birgitte Linde RøsvikComment