Lyddemping i private hjem

Med dagens byggestil og bruk av materialer blir det ofte akustiske utfordringer i nye bygg. Mange opplever sjenerende og plagsom klang i stue og kjøkken som ofte også er i åpne løsninger. Mange har behov for lyddemping i husene sine, men vil ha noe som også tar seg bra ut visuelt. Da kan man f.eks benytte seg av Basic Wall trukket i en ren ulletekstil som fungerer godt som dekorasjon i tillegg til å dempe lyd og klang i rommet.

Absorbenter på vegger og evt i tak gjør stor forskjell på klangen i rommet. I tillegg til byggestil og materialvalg er den norske stilen på møbler og innredning ganske minimalistisk. Dette bidrar ikke til bedre akustikk og sammen vil det ofte skape store utfordringer i forhold til klang og støy.

Vi anbefaler at man forsøker å bruke myke møbler, tepper på gulv, gjerne gardiner og supplere dette med noen gode veggabsorbenter. Man kan f.eks henge opp noen flott absorbenter der man ellers ville hengt opp et bilde eller i kombinasjon med annen kunst. I Rom & Tonik fokuserer vi på god støydemping i flott design laget på en bærekraftig måte!

 

Les mer om hvordan løse utfordringer med lyd i hjemmet

 

Jo AngellComment