Rom & Tonik på Avinor sin made in Norway kampanje!

Rom & Tonik - made in Norway

Rom & Tonik - made in Norway

Rom & Tonik er med i kampanjen til Avinor, made in Norway. Bidragene er utstilt på flyplassene til Avinor rundt omkring i landet og fokuserer på norsk skaperkraft. Rom & Tonik er innovatører på lydabsorbenter og lyddempende produkter utført i moderne design!

Avinor sier "Vi jobber med store prosjekter for norsk luftfart. Nå i 2017 åpner vi nye Oslo Lufthavn og nye Flesland i Bergen. Vi etablerer også et nytt tårnsenter basert på spennende, ny teknologi. Både i Tromsø og Stavanger utvider vi og bygger nytt. Dette gir oss en perfekt anledning til å vise frem og heie på dem vi er til for – nemlig alle personer og bedrifter som gjør en utrettelig innsats for norsk verdiskaping. De skaper ideer, de skaper produkter, de skaper arbeidsplasser. De bygger landet, de bygger fremtiden. De er Made in Norway."

Bli bedre kjent med produktene til Rom & Tonik!

 

Jo AngellComment