Gulvskjerm

FeltScreen gulvskjerm er et møbel som tar skjermveggen til et nytt nivå. Den har utsøkt design med elegante linjer, håndlagede sømdetaljer og en fullstendig myk lydabsorberende kjerne. Gulvskjermen kombinerer utsøkt moderne design med fremragende funksjonalitet!

 
 

Design av lyddempende skillevegg

Det å skulle designe FeltScreen gulvskjerm handlet om å bryte med etablerte normer og forsøke å skape en skjerm med en helt myk støydempende kjerne. Denne utfordringen skapte en del hodebry, men noen ganger er det det som må til for å lage noe helt spesielt.

 

Opprinnelse

FeltScreen produserers i Norge. Trekket sys i Gudbrandsdalen og skjærmene monteres i våre lokaler på Vigra utenfor Ålesund. 

 

Produktinformasjon

FeltScreen består av en stålramme, fyllt med trefiberull og trukket i ren ullfilt. De unike føttene er designet for enkel montering i skjønn forening med et lekkert utseende. 

Dokumenter:      Akustiske data

I et lokale, som for eksempel et åpent kontorlandskap, er det en rekke viktige ting å tenke på i forhold til lyd, akustikk og klang. Materialene i lokaler består ofte av mye glass, betong, gips og fliser som alle er harde materialer som reflekterer mye lyd. Når man i tillegg møblerer med harde møbler som bord, stoler, skap og hyller blir ofte lyd en utfordring. For å skape et godt rom å være i, som er avgjørende for et godt arbeidsmiljø er det derfor ofte nødvendig å gjøre gode lyddempende tiltak. Gulvskjermer og skillevegger er gode verktøy i tillegg til tak og veggabsorbenter for å dempe uønsket lyd og støy. En gulvstående skjermvegg kan erstatte bordskjermer mellom hev/senk bord eller de kan fungere som romdelerer og danne en ramme rundt ulike soner. Skjermveggene kan på den måten være et godt visuelt bidrag i rommet samtidig som man får dempet lyden i rommet.


Farger

FeltScreen kan lages i en rekke forskjellig farger og tekstiler. Ta en titt på vår egen filt i 100% ren ull nedenfor. Dersom dette ikke passer og du ønsker en spesiell farge eller tekstil ordner vi selvfølgelig det, men ull vil alltid være vår anbefaling.

 Ulltekstil i tre helt naturlige nyanser av brun. De er helt enkelt laget ved å blande ull fra sauer med ulik farge.

Ulltekstil i tre helt naturlige nyanser av brun. De er helt enkelt laget ved å blande ull fra sauer med ulik farge.

R&T filt


Størrelser

FeltScreen Gulvskjerm kan være 80cm, 100cm eller 120cm bred og 120cm, 140cm eller 160cm høy. Bredde og høyde kan kombineres slik du vil, men husk at når du inkluderer føttene så blir den 4 cm høyere.

 

Ønsker du å bestille?