Gulvskjerm

FeltScreen gulvskjerm er et møbel som tar skjermveggen til et nytt nivå. Den har utsøkt design med elegante linjer, håndlagede sømdetaljer og en fullstendig myk lydabsorberende kjerne. Gulvskjermen kombinerer utsøkt moderne design med fremragende funksjonalitet!

 
 

Design av lyddempende skillevegg

Det å skulle designe FeltScreen gulvskjerm handlet om å bryte med etablerte normer og forsøke å skape en skjerm med en helt myk støydempende kjerne. Denne utfordringen skapte en del hodebry, men noen ganger er det det som må til for å lage noe helt spesielt.

 

Opprinnelse

FeltScreen er et Norsk produkt som produseres på vestlandet utenfor Ålesund, et området med lange tradisjoner for møbelproduksjon. 

 

Produktinformasjon

FeltScreen består av en stålramme, fyllt med trefiberull og trukket i ren ullfilt. De unike føttene er designet for enkel montering i skjønn forening med et lekkert utseende. 

Dokumenter:      Akustiske data

I et lokale, som for eksempel et åpent kontorlandskap, er det en rekke viktige ting å tenke på i forhold til lyd, akustikk og klang. Materialene i lokaler består ofte av mye glass, betong, gips og fliser som alle er harde materialer som reflekterer mye lyd. Når man i tillegg møblerer med harde møbler som bord, stoler, skap og hyller blir ofte lyd en utfordring. For å skape et godt rom å være i, som er avgjørende for et godt arbeidsmiljø er det derfor ofte nødvendig å gjøre gode lyddempende tiltak. Gulvskjermer og skillevegger er gode verktøy i tillegg til tak og veggabsorbenter for å dempe uønsket lyd og støy. En gulvstående skjermvegg kan erstatte bordskjermer mellom hev/senk bord eller de kan fungere som romdelerer og danne en ramme rundt ulike soner. Skjermveggene kan på den måten være et godt visuelt bidrag i rommet samtidig som man får dempet lyden i rommet.


Farger

FeltScreen kommer i Rom & Toniks egen ullfilt eller i ulltekstilen Blazer Light. Her finner du en oversikt over fargeutvalget. Dersom du ikke finner det du leter etter så ta gjerne kontakt. Vi samarbeider med alle de største tekstilleverandørene, og kan hjelpe deg med å finne den riktige tekstilen for deg.

 

R&T filt - 100% ull

 

Blazer Light - 100% virgin wool


Størrelser

FeltScreen Gulvskjerm produseres i 100cm bredde og høydene 120cm, 140cm og 160cm. Høyden er uten føttene, så husk at når du inkluderer føttene så blir den 4 cm høyere.

 

Ønsker du å bestille?