Lyddemping gir arbeidsro

FeltScreen bordskjerm er et møbel som tar bordskjermen til et nytt nivå. Den har utsøkt design med elegante linjer, håndlagede sømdetaljer og en fullstendig myk lydabsorberende kjerne. Bordskjermen kombinerer utsøkt moderne design med fremragende funksjonalitet!

 

Skjermvegg som skiller seg ut 

Det å skulle designe FeltScreen bordskjerm handlet om å bryte med etablerte normer og forsøke å skape en skjerm med en helt myk støydempende kjerne. Denne utfordringen skapte en del hodebry, men noen ganger er det det som må til for å lage noe helt spesielt.

 

Opprinnelse

FeltScreen produserers i Norge. Trekket sys i Gudbrandsdalen og skjermene bygges og monteres på vestlandet utenfor Ålesund. 

 

Produktinformasjon

FeltScreen består av en stålramme, fyllt med en lyddempende kjerne trukket i ren ullfilt. Skjermene sklir lett ned i de lekre bordfestene. 

Dokumenter:      Akustiske data

Når man skal innrede et rom, for eksempel et åpent kontorlandskap er det en del viktige ting å tenke på i forhold til lyd, akustikk og klang i rommet. Lokaler og rom består ofte av mye glass, betong, gips og fliser. Dette er alle harde materialer som reflekterer mye lyd. Som regel vil man møblere rommet med bord, stoler, skap og hyller som også ofte består av harde materialer. Samtidig brukes det idag lite gardiner og myke møbler i innredningen noe som skaper utfordringer med tanke på lyd og støy. For å skape et godt arbeidsmiljø eller rom å være i er det derfor ofte avgjørende å gjøre gode lyddempende tiltak. I tillegg til veggabsorbenter og romdelere vil skjermbegger og bordskjermer være et godt verktøy. En bordskjerm vil bidra til visuell inndeling samtidig som man får utplassert en rekke lyddempere rundt inne i rommet. Dette har stor påvirkning på lydbildet og vil ha veldig positiv effekt på hvordan de som oppholder seg i rommet opplever det. 


Farger

FeltScreen kan lages i en rekke forskjellig farger og tekstiler. Ta en titt på vår egen filt i 100% ren ull nedenfor. Dersom dette ikke passer og du ønsker en spesiell farge eller tekstil ordner vi selvfølgelig det, men ull vil alltid være vår anbefaling.

 Disse tre nyansene av brun er helt naturlige, og lages ved å blande ull fra sauer med forskjellige farger 

Disse tre nyansene av brun er helt naturlige, og lages ved å blande ull fra sauer med forskjellige farger 

R&T filt


Størrelser

FeltScreen er 65 cm høy, med 20 cm av skjermen under bordflaten. Dette skuler kabler på en elegant måte. Med bredder som passer de fleste standardbord vil bordskjermen passe perfekt.

 Bordskjermen kommer i en rekke ulike størrelser fra 80cm til 200cm

Bordskjermen kommer i en rekke ulike størrelser fra 80cm til 200cm


 

Ønsker du å bestille?