Lyddemping i tak

Denne unike og prisbelønte himlingen er basert på 100% ren ull og er en akustisk himling som grenser mot en kunstinstallasjon. Produktet er perfekt når du vil eksponere taket for å gi en økt følelse av rom!

 
 

Himling utenom det vanlige

Med FeltCeiling ville vi skape en akustisk takløsning med slående estetikk og ypperlig funksjon. Vi har gjort dette ved å introdusere en helt ny måte å henge opp akustiske absorbenter på ved å bruke vaiere som er spent opp i taket. Systemet kan enkelt bli montert i hvilket som helst rom og fleksibiliteten gjør det enkelt å plassere absorbentene rundt andre element i taket som lys og ventilasjon. Den vertikale orienteringen av absorbentene gjør at mesteparten av taket blir eksponert, som gir en økt følelse av tak høyde, og passer perfekt i energieffektive bygg hvor en ønsker et eksponert betongtak. 

 

Opprinnelse

FeltCieling er laget av vår mongolske lyddempende ullfilt. Filtrullene skjæres til ønsket form i Norge, slik at en har mulighet til å tilby spesialtilpassede størrelser. 

 

ProduktInformasjon

FeltCeiling er rektangulære filtelementer som festes i vaiere, spent opp i taket. Filten er 1 cm tykk og av 100% ull. 

Dokumenter:      Akustiske data


Farger

FeltCeiling er laget av den Mongolske FeltRoll og kommer i to forksjellige farger. Du kan få den i lys og mørk grå. Om andre farger er viktige for deg, så ta kontakt og vi vil sjekke mulighetene for spesial farger.


Størrelser

FeltCeiling består av bafler med standard mål på 20 cm x 100 cm. Når det er sagt så er det mulig å få det i andre størrelser også om det er det du ønsker.

 

Ønsker du å bestille?