Skillevegg

FeltScreen skillevegg er et møbel som tar gulvskjermen til et nytt nivå. Den har utsøkt design med elegante linjer, håndlagede sømdetaljer og en fullstendig myk lydabsorberende kjerne. Skilleveggen kombinerer utsøkt moderne design med fremragende funksjonalitet!

 
 

Design av lyddempende skillevegg

Det å skulle designe FeltScreen skillevegg handlet om å bryte med etablerte normer og forsøke å skape en skjerm med en helt myk støydempende kjerne. Denne utfordringen skapte en del hodebry, men noen ganger er det det som må til for å lage noe helt spesielt.

 

Opprinnelse

FeltScreen produserers i Norge. Trekket sys i Gudbrandsdalen og skjærmene monteres i våre lokaler på Vigra utenfor Ålesund. 

 

Produktinformasjon

FeltScreen består av en stålramme, fyllt med trefiberull og trukket i ren ullfilt. De unike føttene er designet for enkel montering i skjønn forening med et lekkert utseende. 

Dokumenter:      Akustiske data


Farger

FeltScreen kan lages i en rekke forskjellig farger og tekstiler. Ta en titt på vår egen filt i 100% ren ull nedenfor. Dersom dette ikke passer og du ønsker en spesiell farge eller tekstil ordner vi selvfølgelig det, men ull vil alltid være vår anbefaling.

Ulltekstil i tre helt naturlige nyanser av brun. De er helt enkelt laget ved å blande ull fra sauer med ulik farge.

Ulltekstil i tre helt naturlige nyanser av brun. De er helt enkelt laget ved å blande ull fra sauer med ulik farge.

Standard felt colours


Størrelser

FeltScreen Gulvskjerm kan være 80cm, 100cm eller 120cm bred og 120cm, 140cm eller 160cm høy. Bredde og høyde kan kombineres slik du vil, men husk at når du inkluderer føttene så blir den 4 cm høyere.

 

Ønsker du å bestille?